Bible Occupations Quiz
Next Previous Index Tellout Home

Bible Occupations Quiz
Page 15

A Question MarkCan you identify from the multiple answers in the following Quiz which well-known Bible personality fits which job?

1. Which of the following prophets was a baker? A. Hosea B. Isaiah C. Amos

2. What was the occupation of David, under Saul? A. Cupbearer B. Musician C. Armour Bearer

3. Who worked as a shepherd? A. Isaiah B. Hosea C. Amos

4. What was Saint Paul's occupation? A. Sandal maker B. Shepherd C. Tentmaker

5. What was Matthew's job? A. Tax collector B. Writer C. Historian

A Doctor?

6. Which of the New Testament writers was a doctor? A. John B. James C. Luke

7. Who trained as a carpenter? A. Matthew B. Luke C. Jesus

Real Estate Agent?

8. What did both Andrew and Simon Peter do for a living? A. Keep sheep B. Collect taxes C. Fish

9. Who was in Real Estate before his conversion? A. Matthias B. Barnabas C. Nicodemus

Political Activist?

10. Who was a political activist? A. Simon the Zealot B. Andrew C. Simon Peter

11. What was the occupation of Joseph, the earthly father who adopted Jesus? A. Farmer B. Blacksmith C. Carpenter

12. Which of the following was a priest as well as a prophet? A. Jeremiah B. Ezekiel C. Hosea

Answers

12.B 11.C 10.A 9.B 8.C 7.C 6.C 5.C 4.C 3.C 2.B 1.A

"Bible Occupations Quiz"
by Ron Meacock © 1982-2019

^Top Page Next Previous